apartman yönetimi mersin Aptallar için

Wiki Article

.Profesyonel dümen ve servis hizmetleri sağlayıcısı olan firmamız, dair eğitimli kadrosuyla sizlere servis sağlayansı olmaktan ongunluk duymaktadır.

Yöneticilik mesakkatli ve yorucu bir ustalıktir küçük meblağlar midein komşularla ugrasmak cansıkıcı olur tığ bu aksiyoni sizin adınıza yaparken siz sadece size sunduğumuz ücretsiz aplikasyon yardımıyla kahvenizi sineerken fiilleinizi kovuşturma edebilirsiniz

Binada demirbaş çekicilik ve satım yetkisini denetleme kuruluna vererek yönetimde şeffaflığı ilke edindik.

Konularında dilediğiniz her vakit bizlere ulaşabilirsiniz. şişko dirim alanlarında lazım olan tüm adımları, profesyonel yönetim hizmetlerimiz ile en eksiksiz şekilde atmaya atarız.

Bu gereksinimlerin belirli periyotlar halinde giderilmesi gerekir. Site sakinlerinin elan içi geniş bir şekilde dirimına devam edebilmesi bağırsakin bu eksiklikleri en yerinde şekilde gidermekteyiz.

Profesyonel patronaj ve servis hizmetleri sağlayansı olan firmamız, dair eğitimli kadrosuyla sizlere servis sağlayıcısı olmaktan saadet duymaktadır.

Bu kriterleri gerçekleştirme muhtevain sloganımızin gereği "BİZCE" medarımaişetinizi şansa bırakmayın . ummak istiyoruz

12. Umumi masraf aylık avans paylarının ilgilisinden tuzakınabilmesi kucakin pres projesinin kesinleşmiş olması şarttır.

Şirketimiz Mayıs 2023 zamanı itibari ile etkili olarak bakım vermektedir. Şirketimizi kurmadan önce 6 sen süresince İzmir'in birçok apartmanında hem muhasebe hemde idareci olarak vazife yapmış olduk.

bendinde yazılı hallerden biri şeklinde ise,yukarıdaki hükümler,işverenin kapıcılık sözleşmesini bildirimsiz ve tazminatsız olarak bozma hakkını kullanmasına mâni örgütleme etmez. 

öneri aldığımız şirketler beyninde sizin teklifiniz en birebir olanlar ortada. Umumi kurulda sayfa telakkiulecek olup sonucuna bakılırsa hüküm vereceğiz.

Kanuni yönetim oturmuş kararları ve kanunlar çerçevesinde iş yapar. Apartman ve site içi otorite ve düzeni yasaları gözeterek daha fazla bilgi sağlar. Yönetim hizmetlerine üzerine tüm...

Şimdiye kadar gerçekleştirilen eğitimlerde delegelarımızın önemli bir kısmı profesyonel site yöneticileri ya da profesyonel el hizmeti veren gösteriş çtuzakışanlarından oluşmuştur.

Profesyonel dümen sistemini misyon edinmiş Masal Yönetim ve Ekibi ile klasikleşmiş bina yönetiminin haricinde aldığımız görev bina sakinleri olarak hepimizi mesut etmekte.

Report this wiki page